http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://nwaedd.org replica hermes hermes replica hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com yeti cups cheap yeti cups cheap canada goose

Dekreuen - Firstprizebears Bearded Collies
Lasse Stud

Dekreuen

Als ik op zoek ga naar een dekreu voor een van de teven, wil ik altijd het beste van het beste, ongeacht tijd, geld of moeite. Ik wil dat de hoge kwaliteiten die ik stel zo blijven als ze al zijn. Hiervoor heb ik een reu nodig met perfecte hoekingen, A1 gezondheid, volmaakt karakter en natuurlijk een top stamboom. Sommige honden waarvan ik denk dat deze hieraan kunnen voldoen, blijken te gevaarlijke voorouders in de stamboom te hebben waardoor ik ervan afzie.

Ik hanteer dezelfde hoge standaard voor mijn eigen honden. Mocht u willen fokken met een Firstprizebears reu, schroom niet mij te contacten. De volgende honden staan als dekreu ter beschikking: